Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP - Pozvánka na 4. turnaj, Duo, Praha Prosek

28. 4. 2024

V roce 2024 běží již 14. ročník Českého Seniorského Poháru. 

Srdečně všechny zveme, přijďte se pobavit, pozdravit se svými přáteli a předvést své bowlingové umění mezi sobě rovnými. Že se pobavíte, o tom na našich turnajích žádná...


4. turnaj ČSP 2024 se odehraje v sobotu 25.05.2024 v Praze, Hotel Duo, Prosek. Jako obvykle v Praze bude 24.05.2024 páteční předehrávka. 

Parkování: kdo pojede autem, doporučujeme zaparkovat na vyhrazeném venkovním hotelovém parkovišti, kde je místa dost. S parkovacím lístkem si dojděte do recepce hotelu Duo, sdělte, že jste na bowlingovém turnaji a tak za parkování zaplatíte 100 Kč bez ohledu na délku parkování.

Poslední kvalifikační runda je přednostně určena pro hráče min 100 km od Prahy (prosíme respektujte to). Hráče nahlášené do poslední rundy, kteří nesplňují vzdálenostní podmínku, budeme muset z obsazovačky přemisťovat, případně zcela smazat. Toto pravidlo bude uvolněno vždy 7 dnů před dnem zahájení turnaje. V této době se pak do každé rundy na volná místa může hlásit již kdokoliv.

POZOR - na tomto turnaji budeme v pátek i v sobotu vydávat hráčům věci objednané pro ME seniorů 2024 v Hamburku!

OBSAZOVAČKA  (klikni a přihlas se). Případné odhlášky prosím nejpozději 2 dny předem, buď SMS 604 243 977 nebo na email seniorbowling @ seniorbowling.cz. Díky za pochopení.

Mazací model: ke stažení ZDE (EZ house 43 stop)

Srdečně zveme všechny, kterým letos je nebo bude 50 let a všechny starší bez omezení věku. ČSP je dlouhodobě nejnavštěvovanější turnajovou sérií. Přidejte se i Vy, rádi Vás tu uvidíme, ať už je Vaše výkonnost na jakékoliv úrovni. Nikdo není definitivní lumen, uspět tady může zcela každý.