Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. Friday´s Evening/Páteční večer

Byl to vskutku krásný a originální galavečer. Letos ve stylu Rio de Janeiro, takže u nás Rio de Brnéro. Komplet večeře, večerní raut, živá hudba pro poslech a hlavně tanec, profesionální tanečníci latinskoamerických tanců, losování mnoha pěkných cen z množiny všech hráček a hráčů. Pěvecká soutěž, taneční soutěž... Hlavní dvě ceny si odnesli naše Eva Štefková a Oliver Oravec (SK), oba velkoplošnou televizi. Další ceny se vlastně asi vypily hned na místě a tak kromě vylosovaných televizí se snad jen Viktor Špindor může radovat, že si něco hmotného dovezl domů a využije to...

Nedílnou součástí našeho galavečera byly připomínky. Připomínky především na Dášu Flegelovou která je stále v nedobrém zdravotním stavu a na její podporu byla na místě zorganizována sbírka pro pořízení komunikačního zařízení ovládaného komplet jen hlasem a doufejme, že tak naše Dáša získá možnost komunikace se svými nejbližšími, jakož i se svými blízkými bowlingovými kamarádkami a kamarády. Vybralo se docela dost peněz, za něž bude ta technika pořízena. Musíme věřit, že se s naší Dášou potkáme i na drahách, i kdyby to mělo být jen v pasivní formě. Mockrát děkujeme těm, co přispěli, nesmírně si toho vážíme. Potvrdilo se jen to, že senioři jsou jedna velká famílie, která se navzájem podporuje. A toho si opravdu moc vážíme. Ještě jednou DÍKY!

Fotky z celé akce včetně pátečního večera jsou TADY. Video (oficiální) z galavečera by mělo být hotové do cca asi 2 týdnů. Samozřejmě ho sem přidáme. Zatím je možné se podívat alespoň na naše uvítací video Czech Old School 2018. Místní technika trochu zazlobila, ale tady už je ÚVODNÍ VIDEO možné shlédnout nerušeně v plném provedení.

Video z pátečního galavečera je ke shlédnutí TADY.