Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství Evropy seniorů je tu...

12. 7. 2024

Letošní ME seniorů se koná německém Hamburku v odloženém termínu kvůli ME ve fotbale. Slavností zahájení proběhne v sobotu 13.07.24 a od neděle se už hraje na dvou centrech - muži v Gilde 44, ženy v U.S.Fun. Kompletní rozpisy her, komentáře, výsledky můžete sledovat na záložce tohoto ME. Odtamtud se dostanete i na oficiální stránky ME, k dispozici je i on-line skóring pouze pro Gilde 44 (najdete na záložce Výsledky). Šampionát bude zakončen jako obvykle Masters na Gilde 44 (sobota 20.07.24) a slavnostním závěrečným galavečerm v tentýž den večer.

Z ČR jede rekordní počet hráčů a hráček - celkem 51. Hráči jsou rozhozeni vždy do pár dnů a různých rund, nehrajeme vždy společně. Všichni ale odehrají neprve singly (neděle, pondělí), potom dvojice (úterý, středa) a na závěr týmovou soutěž (čtvrtek, pátek). Výsledky jsou k dispozici jednak na oficiálních stránkách ME (proklik z našich stránek) a budeme se snažit je publikovat a komentovat i u nás na záložce Výsledky.

V každém případě věříme, že se naše výprava neztratí a držíme všem palce, ať opět ukáží že čeští senioři patří mezi pravidelné sběratele medailí.