Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Men Dating Men: Celebrating Love and Bearing

(Albertphike, 8. 6. 2024 5:35)

Men dating men experience tenderness, consistency, and the dream of relationships in their own unmatched way.
https://ca3h.com
In a everyone that embraces diversity and inclusivity, same-sex relationships have develop their place. Men who fixture men sail the joys and challenges of structure relevant connections based on authenticity and mutual understanding. They consecrate enjoyment from while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination.
п»їhttps://sexyfatmature.net
Communication and emotional intimacy disport oneself a momentous task in their relationships, fostering positiveness and deepening their bond. As institute progresses toward equality, it is significant to approve and compliments the friendship shared between men dating men, embracing their unique experiences and contributions to the tapestry of human connections.

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

(Lamalip, 7. 6. 2024 21:54)

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Мрт С Сосудами Головного Мозга Цена

(DouglasVepsy, 7. 6. 2024 18:54)

В ходе процедуры томограф создает изображение тканей в нескольких плоскостях, что позволяет визуализировать малейшие патологические изменения https://primadiagnostika.ru/services/mrt-sustavov/mrt-kisti/
Точность поставленного по результатам обследования диагноза зависит от качества полученных снимков и компетенции врача, выполняющего расшифровку данных https://primadiagnostika.ru/services/mrt-sustavov/mrt-stopy/

Травматолог-ортопед https://primadiagnostika.ru/services/mrt-sosudov/mr-angiografija-arterij-golovy-i-shei/

Эффективная диагностика обнаружения рака молочной железы https://primadiagnostika.ru/

МРТ гипофиза https://primadiagnostika.ru/pacientam/

МРТ орбит и зрительных нервов в ночное время с 22:00 до 08:00 https://primadiagnostika.ru/nashi-doktora/

Дополнительные возможности https://primadiagnostika.ru/pacientam/

Сушилки Для Рук

(WilliamaCepe, 7. 6. 2024 17:55)

Не обязательно устанавливать все сразу https://chisteam.ru/catalog/mud_protection_coatings/gryazezashchitnaya_reshetka_terraline_apollo_rezina_vors_1_2_23/
Можно только часть из перечисленного https://chisteam.ru/stat/uborochnyy-inventar-chto-i-dlya-chego-nuzhno/
Для маленьких детей желательно ограждение https://chisteam.ru/catalog/igrovoe_oborudovanie/igrovoe_oborudovanie_avtobus/
Тогда с малышами будет не обязательно всегда находиться рядом https://chisteam.ru/catalog/otzhimy/plastikovyy_otzhim_dry/
Родители смогут неподалеку заниматься своими делами https://chisteam.ru/catalog/elementy_landshaftnoy_arkhitektury/naves_dlya_8_kh_trenazherov/

Толщина 10 мм - 15мм https://chisteam.ru/catalog/reshetchatyy_nastil/stupen_iz_pressovannogo_nastila_1000_270/
Материал Цветная резиновая крошка, полиуретановое связующее https://chisteam.ru/catalog/mud_protection_coatings/gryazezashchitnaya_reshetka_terraline_atlant_shchetka_skrebok_2_23/
Температура использования от + 50°С до – 40°С Морозоустойчивость Исключены повреждения при резком изменении температур Химическая устойчивость Стойкость к кратковременным воздействиям кислот, щелочей и растворителей Водопроницаемость Водонепроницаема https://chisteam.ru/catalog/modulnye_gryazezashchitnye_pokrytiya/gryazezashchitnoe_pokrytie_antikabluk_10/
Цветовая гамма Красный, желтый, зеленый, синий цвет Прочность Высокая стойкость к истиранию и высокий уровень нагрузок
Если нужна песочница побольше, ее бордюр можно изготовить из бетона https://chisteam.ru/catalog/urni/urna_dlya_sanuzla_nastennaya/
Сверху на него надеты отрезки шин, которые закреплены дюбель-гвоздями https://chisteam.ru/catalog/eco_line/mashinka_dlya_chistki_obuvi_eco_line_universal_krem/
Покрышки решают проблему безопасности и украшают сооружение https://chisteam.ru/catalog/skameyki_i_lavochki/skamya_302_04_00_01/

или адвоката https://chisteam.ru/catalog/dispensery_aerozoley/elektronnyy_osvezhitel_vozdukha_s_zhk_displeem_merida_unique_eco_line_guh727/
Продажа детских площадок купить растет с каждым днем, большенство уже оценили все достоинства этого замечательного игрового оборудования https://chisteam.ru/catalog/telezhki_dlya_uborki/telezhka_dlya_uborki_dvukhvedernaya_870_420_390/
Спешите и вы преобрести игровой комплекс, ведь детское игровое оборудование для улицы и дома — это отличное решение для физического и социального воспитания любого ребенка https://chisteam.ru/catalog/urni/korzina_dlya_musora_nastennaya_merida_unique_glamour_black_line_kuh119/
детский игровой комплекс цены прослужат долгие годы и не одному поколению https://chisteam.ru/catalog/telezhki_servisnye/

Ангара такого размера позволяет разместить внутри полноценный дворец спорта с несколькими блоками трибун и многоэтажным АБК (административно бытовой комплекс) с раздевалками, душевыми, кафе и п https://chisteam.ru/catalog/otzhimy/

если на даче есть искусственный пруд, бассейн или любой другой вид водоема, то площадку необходимо отделить от него любым видом ограждения – от живой изгороди до невысокого заборчик

Кровать Металлическая Одноярусная

(MatthewSek, 7. 6. 2024 17:31)

Мы предлагаем купить качественное постельное белье, как мелким, так и крупным оптом, для наших уважаемых клиентов https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/vatnye/
Satin24 – компания, которой можно доверять!
Компания г https://sklad46.ru/kompaniya/rekvizity/
Иваново рада Вам предложить постельное белье собственного производства, которое можно купить оптом в Москве https://sklad46.ru/kontakty/politika-konfidentsialnosti/
У нас Вы найдете большой выбор КПБ отличного качества по низким ценам от производителя https://sklad46.ru/uslugi/pokryvala/

Для уточнения деталей звоните:
Кайли поплин https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/

Отечественное производство постельного белья ничуть не хуже зарубежного https://sklad46.ru/dostavka/
По стоимости, стильному дизайну и качеству Ивановское постельное белье от производителя занимает позицию середины https://sklad46.ru/uslugi/podushki/
Конечно, есть заморские спальные комплекты премиум-класса, но 90% населения России они не по карману https://sklad46.ru/uslugi/odeyala/

Satin24 – интернет-магазин, который предлагает только качественное постельное белье из Иваново крупным и мелким оптом https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/strutoklas/

Мебель Беларуси

(Lloydsot, 7. 6. 2024 17:26)

Одного выезда на замер Одного комплексного проекта Сокращения времени на утверждение Сокращения издержек производства Сокращения затрат на логистику Затрат на материалы меньше за счет оптовой закупки https://goldsosna.ru/category/gostinye/tumby-pod-tv-dlya-gostinoy/

Современный мебельный рынок претерпел значительные изменения за последние годы – прогресс во всех областях дизайна и производства обеспечивает огромный ассортимент предметов мебели из разнообразных материалов https://goldsosna.ru/komod-rondo-4-md433/
Прогресс способствует, с одной стороны, повышению качества из-за использования надежного сырья с проверенными свойствами https://goldsosna.ru/category/belarusskaya-mebel-iz-dereva/stellazhi/
Однако, высокотехнологичные процессы упрощают изготовление больших партий – серийное производство стандартных моделей снижает уникальность https://goldsosna.ru/category/kollektsii/brusno/
Конкуренция на мебельном рынке остается высокой – каждый производитель борется за потенциального клиента, стараясь предложить самый актуальный вариант https://goldsosna.ru/vitrina-provintsiya-p05b/
Мебельные заводы и магазины выпускают оригинальные модели из различных материалов – мебель из массива дерева сегодня уверенно набирает популярность благодаря удачному соотношению высокого качества с надежным функционалом https://goldsosna.ru/category/spalni/lirona/



- здесь есть всё, и даже чуточку больше!
Мебель из массива дерева купить https://goldsosna.ru/category/kollektsii/timberika/betti/

Букеты Мужчинам

(Timothyjag, 7. 6. 2024 15:08)

Доставка по Иркутску https://fanflowers.ru/catalog/Mono-bouquet-14

По факту совершенной доставки клиент получает SMS уведомление, а статус заказа всегда доступен на сайте компании https://fanflowers.ru/catalog/Vip-bouquet-2

Роза Маркет создает настроение вашим близким https://fanflowers.ru/catalog
Обращайтесь https://fanflowers.ru/catalog/Mono-bouquet-3

Шарики https://fanflowers.ru/catalog/Mono-bouquet-14

от 2690 руб https://fanflowers.ru/catalog/Mono-bouquet-5
?
Покупок сегодня: 50 https://fanflowers.ru/

Premium databases for Xrumer 23 ai Strong and GSA Search Engine Ranker

(Anthonycox, 7. 6. 2024 15:05)

We offer premium databases for Xrumer 23 ai Strong and GSA Search Engine Ranker. Detailed information can be found here https://dseo24.monster

Подставки Для Цветов Из Дерева

(WinstonSaf, 7. 6. 2024 14:45)

Разделочная доска Bamboo изготовлена из натурального, долговечного и экологического материала - бамбука https://roshozdom.ru/razdelochnye_doski/razdelochnye_kruglye_doski_buk/
Создавая эту доску, мы позаботились о том, что бы она была практична в применении, поэтому вы можете смело использовать её двухстороннюю поверхность для резки продуктов, а также использовать ее к https://roshozdom.ru/sobstvennoe_proizvodstvo/?page=12

Инновационная разделочная доска LUNAR 28x21x2 https://roshozdom.ru/index.php?route=account/forgotten
3см создана из безопасного пищевого пластика с антибактериальным покрытием https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=винница
Преимущества: - сливной дуршлаг https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=доска круглая&page=2
Нарезанные продукты легко можно промыть или удалить лишнюю жидкость - терка для чеснока и имбиря - мерная линейка - https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=доска круглая&page=2

от 395 руб https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=звезда

- зелёная – для овощей; - красная – для сырого мяса; - синяя – для морепродуктов; - жёлтая – для сырой птицы; - белая – для молочных продуктов; - коричневая - для других продуктов https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=на день учителя

Набор: Нет Цвет: микс Форма: Прямоугольная Длина, см: 28 https://roshozdom.ru/posuda_derevyannaya/derevyannye_doski_dlya_podachi_blyud/derevyannye_doski_dlya_piccy/
5 Ширина, см: 19 https://roshozdom.ru/aksessuary_iz_dereva/derevyannye_garderobnye_nomerki/
3 Рисунок: Нет Материал: Пластик Тип доски: Стандартная Можно мыть в посудомоечной машине: Да Особенности: Подвесная Состав: Пластик Размеры товара: 19 https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=звезда
3/0 https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=РХД-5050/7
4/28 https://roshozdom.ru/dostavka_i_oplata/
5 Примечание: Выбор конкретных цвет https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=массив

Разделочная доска из специальной пищевой пластмассы предназначена для разделки мясных и рыбных продуктов, мытых овощей, сочных фруктов https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=500х700
Высокопрочный пластик устойчив к порезам и царапинам, отталкивает загрязнения и запахи https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=визитница
размер: 36 https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=200х260
50 х 27 https://roshozdom.ru/contact/
50 см материал: пластик эл https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=под шоты

Морепродукты С Доставкой Москва Ресторан

(JamesMug, 7. 6. 2024 13:17)

Персонал https://mariozhukovka.ru/events/fashion-fest-aperitivo-by-gourmet-alliance

Мы оперативны https://mariozhukovka.ru/events/smart-delivery-by-gourmet-alliance

Планируется крупная конференция, корпоративный праздник, выпускной, свадьба, юбилей или день рождения? Закажите выездное ресторанное обслуживание в Москве через сервис CaterMe https://mariozhukovka.ru/about
Разместите всего 1 заявку на сайте и получите до 7 персональных предложений за 30 минут https://mariozhukovka.ru/events/smart-delivery-by-gourmet-alliance
Не важно, сколько гостей планируется: 7 или 2000 человек https://mariozhukovka.ru/events/новогодняя-ночь-2024-в-марио-village24
Специалисты справятся с организацией мероприятий любых масштабов https://mariozhukovka.ru/events/fashion-fest-aperitivo-by-gourmet-alliance
Доступны предложения под любой бюджет в сегментах https://mariozhukovka.ru/events/smart-delivery-by-gourmet-alliance
Стоимость ресторанного обслуживания, которую назовет кейтеринговая компания или ресторан, окончательная https://mariozhukovka.ru/events/новогодняя-ночь-2024-в-марио-village24

Заказать фуршет на мероприятие https://mariozhukovka.ru/events/

Банкет на 15 персон https://mariozhukovka.ru/events/9-мая-день-победы-в-ресторане-марио-village

Кейтеринг на свадьбу Цена от 96 000 руб https://mariozhukovka.ru/events/осенние-новинки

Premium databases for Xrumer 23 ai Strong and GSA Search Engine Ranker

(Anthonycox, 7. 6. 2024 5:42)

We offer premium databases for Xrumer 23 ai Strong and GSA Search Engine Ranker. Detailed information can be found here https://dseo24.monster

A Guide about Fake Purses: Understanding that Market with Purchasing an Wise Decision

(Gerardosic, 7. 6. 2024 4:46)

Knockoff bags had grown a fashionable option instead of real designer purses, giving an similar style for the fraction of that price. But, this replica purse world may seem complex, with numerous concerns about standard, legitimacy, with moral principles. Inside this article, we shall explore inside that industry with knockoff bags, investigating that background of this industry, this distinct kinds with duplicates, plus tips for purchasing a smart decision.
History of Fake Handbags: That replica purse industry possesses their beginnings during the 1970s plus 1980s, during which fakes began producing fake duplicates with luxury handbags. At first, these bags possessed characterized by poor standard with easily recognizable as opposed to that authentic handbag. Yet, over this centuries, that world had evolved, with knockoff bags have grown progressively advanced, rendering this harder to recognize those from real purses.

Kinds of Fake Handbags: Here are several types of replica bags on the market in this industry, every with their own standard for quality with price scale. Below exist a few with this most usual kinds of knockoff bags:

1 Affordable replicas: These made from cheap content and readily recognizable as fakes. They are available at road corners or inside flea stalls.

Secondly Average duplicates: These made using improved content with intended so as to imitate this authentic thing. They frequently available through websites or in little stores.

Three High-end replicas: These made using high-quality fabric plus are in order to become nearly indistinguishable from genuine purses. Those frequently available at high-end stores or online.

Lastly Exact copies: Those are as exact replicas of real bags, crafted using same content
Tips about Acquiring the Replica Bag: Should one planning acquiring the knockoff purse, following exist some advice so as to keep on thought:

1 Do research: Ensure sure you purchasing with the trustworthy retailer possesses excellent feedback.

Secondly Check the materials: Make sure this purse is with excellent materials which match the real purse.

3 Examine that workmanship: Inspect that stitching, closures, plus further aspects to make sure they are possesses excellent quality.

Fourthly Examine costs: Ensure certain you acquiring a reasonable expense on this handbag.

5 Become informed about that laws: In specific states, purchasing fake purses may be prohibited, so confirm sure you aware

Summary: Replica purses could be the great choice to authentic high-end bags, giving the similar style at a fraction of this cost. However, this essential in order to conduct the research, become knowledgeable about the law, and execute a smart purchase to certify one acquire the high-quality bag that fulfills your requirements.
https://www.linkedin.com/pulse/fashion-forward-aaa-replica-handbag-high-end-look-irfan-ullah-qmjhe
https://www.linkedin.com/pulse/quality-assurance-how-spot-genuine-aaa-replica-handbag-irfan-ullah-mifte
https://www.linkedin.com/pulse/designer-quality-less-aaa-replica-handbags-irfan-ullah-f66je
https://www.linkedin.com/pulse/why-aaa-replica-michael-kors-handbags-popular-choice-among-ullah-u39me
https://www.linkedin.com/pulse/fashionable-aaa-quality-replica-handbags-elevate-your-irfan-ullah-ofrie

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

(Lamalip, 7. 6. 2024 1:45)

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Men Dating Men: Celebrating Adulation and Pull

(Albertphike, 5. 6. 2024 14:31)

Men dating men participation tenderness, connection, and the dream of relationships in their own unmatched way.
https://gay0day.com/videos/36149/gay-slam-video-compilation-1-3-slam-1-3/
In a superb that embraces diversity and inclusivity, same-sex relationships keep found their place. Men who obsolete men direct the joys and challenges of structure substantial connections based on authenticity and reciprocal understanding. They hallow enjoyment while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination.
https://gay0day.com/videos/59399/raw-city-twinks-boot-camp-freaks-in-training-part-1-i-like-dick/
Communication and fervent intimacy have a good time a pivotal place in their relationships, fostering reliability and deepening their bond. As system progresses toward equality, it is noted to recognize and regard the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of someone connections.

The Ultimate Guide about Knockoff Handbags: Uncovering this Industry and Buying a Smart Purchase

(Gerardosic, 5. 6. 2024 13:43)

Replica handbags had become an popular choice in place of real high-end handbags, offering the same look for the part from the cost. However, this fake bag world can seem daunting, along with numerous questions about quality, lawfulness, with ethics. In that piece, our team shall delve into that market with fake bags, exploring that past with this world, the various kinds of replicas, and guidelines with making a informed decision.
Background of Knockoff Bags: The knockoff bag market had the beginnings from that 1990s plus 1980s, at the time knockoff artists began creating false copies of luxury handbags. At first, these bags were with poor standard with clearly distinguishable from that real handbag. However, during this years, the industry had developed, plus knockoff handbags had become progressively complex, causing this more difficult to recognize those from real handbags.

Types with Fake Bags: There are various types for fake handbags accessible on the world, each having the own level with grade and cost point. Here are several for the most usual types with knockoff bags:

Firstly Affordable duplicates: These bags constructed using low-quality content plus readily identifiable like counterfeits. They frequently sold on road corners and in flea markets.

2 Medium copies: These bags constructed with better materials plus designed to mimic this real thing. Those frequently sold through websites and at compact shops.

3 High-end replicas: These constructed with high-quality content with intended to be practically unrecognizable in contrast to genuine bags. They often sold inside luxury boutiques plus online.

4 1:1 duplicates: These bags constructed similar to identical duplicates from authentic bags, crafted from identical content
Tips for Buying an Knockoff Bag: In case you're thinking of buying a knockoff purse, here can be found several guidelines in order to bear at mind:

Firstly Do examine: Make sure one buying through an reputable vendor with excellent testimonials.

Two Inspect that materials: Ensure certain this purse constructed using high-quality content who match the real purse.

3 Examine this construction: Check the stitching, fasteners, plus other details in order to make sure they made possesses good standard.

4 Check prices: Make sure you're getting the good expense for this bag.

5 Become knowledgeable regarding that laws: Within certain states, buying knockoff bags is illegal, thus ensure sure you knowledgeable

Final Thoughts: Knockoff purses may seem the excellent choice instead of genuine designer handbags, providing a similar look for a part of this expense. Yet, it crucial in order to do your research, seem knowledgeable about that legality, with execute a smart purchase to certify one acquire a superior purse which meets the needs.
https://www.linkedin.com/pulse/why-aaa-replica-michael-kors-handbags-popular-choice-among-ullah-u39me
https://www.linkedin.com/pulse/fashion-forward-aaa-replica-handbag-high-end-look-irfan-ullah-qmjhe
https://www.linkedin.com/pulse/fashionable-aaa-quality-replica-handbags-elevate-your-irfan-ullah-ofrie
https://www.linkedin.com/pulse/quality-assurance-how-spot-genuine-aaa-replica-handbag-irfan-ullah-mifte
https://www.linkedin.com/pulse/designer-quality-less-aaa-replica-handbags-irfan-ullah-f66je

Уборка Снега С Крыши Стоимость Работ

(JeffreySef, 5. 6. 2024 0:08)

Профессиональная ассоциация промышленных альпинистов https://alpinist-servis.ru/uslugi-promyshlennyx-alpinistov-v-moskve/

Монтаж фасадной сетки https://alpinist-servis.ru/remont-vodostokov/

Промышленный альпинизм https://alpinist-servis.ru/nashi-uslugi/ognezashhitnye-raboty/

Если Вам необходимо поднять груз или выполнить покраску промышленный альпинизм цены от нашей компании помогут определить стоимость работ в Москве:
8 отзывов • Нашла мастера на сайте https://alpinist-servis.ru/germetizaciya-mezhpanelnyx-shvov-domov/
Быстро нашли время и приехали https://alpinist-servis.ru/stekolnye-raboty/
Надо было установить три внутренних блока (один из которых они купили сами и привезли https://alpinist-servis.ru/nashi-uslugi/zapravka-kondicionerov/
За это тоже огромное спасибо) https://alpinist-servis.ru/sitemap/
Доступ к наружным частям был…
Промышленный альпинизм https://alpinist-servis.ru/nashi-uslugi/sbivanie-sosulek/

Угловые Небольшие Кухни

(Richardduari, 4. 6. 2024 12:06)

Ответьте на пару вопросов https://enli-msk.ru/privacy

Материал фасада: Акрил Стиль: Минимализм, Модерн, Современный Цвет: Бежевый, Серый, Шоколад Столешница: Гранит Цена за погонный метр: 45 209 рублей https://enli-msk.ru/privacy

Цена до акции: 19875 р https://enli-msk.ru/

Материал фасада: Пластик Стиль: Минимализм, Модерн, Скандинавский, Современный Цвет: Белые, Черный Столешница: Кварц Цена за погонный метр: 42 848 рублей https://enli-msk.ru/privacy

Изготовление кухни — это сложный многоступенчатый процесс https://enli-msk.ru/we
Но для наших клиентов — это всего четыре простых шага в сопровождении персонального дизайнера https://enli-msk.ru/

Материал фасада: МДФ Стиль: Лофт Цвет: Черный Столешница: МДФ Цена за погонный метр: 44 297 рублей https://enli-msk.ru/

Препараты От Гриппа И Орви

(RichardNic, 4. 6. 2024 11:58)

Жидкостной хроматограф Agilent 1200, Agilent Technologies, США; Масс-спектрометр AB Sciex 3200, Sciex, США;
Жирорастворимые витамины A, D, E, K https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/gabriglobin/

Анализ будет готов в течение 6 дней, исключая субботу, воскресенье и день забора https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/mircera/
Срок может быть увеличен на 1 день в случае необходимости https://www.apteka-byrdenko.ru/products/medicines/dzhadenu/
Вы получите результаты на эл https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/giotrif/giotrif-40-mg-30.php
почту сразу по готовности https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/epostim/

Повышенная чувствительность к компонентам, желчекаменная болезнь, панкреатит, острые воспалительное заболевания кожи https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/temodal/

головная боль, тошнота, рвота; слабость, головокружения; кожный зуд; повышение сухости кожи, трещины в уголках рта; воспаление языка; выпадение волос; патологическое увеличение размеров печени; боли в суставах и в мышцах и др https://www.apteka-byrdenko.ru/catalog/onkologiya/risarg/

мг/л => мкг/мл;

Гирлянда Для Улицы 10 Метров

(BruceEncom, 4. 6. 2024 8:34)

При минимальной потребляемой мощности эти лампы дают мощный световой поток и имеют максимальный срок службы https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Также к преимуществам типа относят экологичность и отсутствие заметного нагрева https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Низкое энергопотребление и долговечность окупают дороговизну самих ламп https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Широко используются в функциональных и декоративных светильниках https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Освещение жилья создаёт комфортные условия для пребывания на территории в позднее время, возможность наблюдать за двором и подчёркивает преимущества проекта https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Правильно выбранные уличные фонари для загородного дома также могут акцентировать внимание гостей на клумбах и ухоженных газонах https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Ассортимент большой и предлагает более десяти типов освещения https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Фотореле – это специальный компактный прибор, по-другому, его еще называют или датчик освещенности https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Он обеспечивает включение фонаря при наступлении сумерек и его автоматическое отключение с рассветом https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Первым делом необходимо создать план и разбить все осветительные приборы на группы, например устройства для освещения дорожек в саду в одну, а подсветка фасада ? в другую https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Для многих из нас дача – это не только огород для выращивания зелени, овощей и сбора урожая, но это еще и место, где мы можем уединиться и отдохнуть от городской суеты, выключив при этом телефон и забыв про все https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Именно поэтому, на эти короткие дни, очень важно создать максимальный комфорт и уют, который будет вас окружать и отвлекать от всего негатива, который накопился за рабочие дни https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Использовать можно все, что попадется под руку: бутылки, жестяные и стеклянные банки, ветки, зубочистки и так далее https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
В этом разделе расскажем, как сделать дачный светильник из щепок или шпажек https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Ресторан В Жуковке Марио Официальный Сайт

(JamesMug, 3. 6. 2024 16:56)

Специалист согласовывает с заказчиком все: дату, место, время, а также количество приглашенных гостей https://mariozhukovka.ru/events/новогодняя-ночь-2024-в-марио-village24

По окончании мероприятия работники нашего сервиса увозят весь мусор с собой https://mariozhukovka.ru/events/

Коммуникация https://mariozhukovka.ru/events/

Что такое выездной кейтеринг?
Меню https://mariozhukovka.ru/events/9-мая-день-победы-в-ресторане-марио-village

Знание многих вопросов https://mariozhukovka.ru/events/1-сентября-«хочу-все-знать»-в-марио-village


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92

následující »